Úvod » Zelené čaje » ZELENÝ ČAJ OCHUTENÝ Green Aloe Vera (50g)
Zelený čaj ochutený
Green Aloe Vera
V každej šálke tohto čaju nájdete jedinečnú spojitosť zeleného čaju a blahodárneho účinku Aloe Vera. Táto rastlina, známa už od doby Kleopatry, je skutočným darom prírody. Aloe Vera obsahuje antibiotiká, minerály a živiny, ktoré majú priaznivé účinky na žalúdok a celý tráviaci trakt. Navyše, jej schopnosti sú rozmanité - od liečenia popálenín, rán a ekzémov po podporu imunitného systému a omladenie pokožky.
Tento vynikajúci zelený čaj je obohatený o kúsky Aloe Vera a osviežujúce kiwi, ktoré vám prinášajú chuťový zážitok, ako žiadny iný. Múčka z Aloe Vera sa postará o dokonalú harmóniu chutí a príjemného pocitu v každom dúšku. Green Aloe Vera vám ponúka to najlepšie z prírody v šálke plnej blahodárneho osvieženia a prirodzeného liečenia. Doprajte si chuťovú a zdravotnú symbiózu v jednom, pretože si zaslúžite to najlepšie. Vychutnajte si tajomné spojenie zeleného čaju a Aloe Vera s každým dúškom.
Zloženie: zelený čaj, kúsky aloe vera, kiwi, múčka aloe vera, aróma.
Hlavné účinky zeleného čaju
Nápoj bohov, čaj mladosti a večného života. Takéto a ďalšie prívlastky si vyslúžil zelený čaj kvôli jeho širokému spektru látok. Z tých najdôležitejších, obsahuje veľa antioxidantov, má povzbudzujúce účinky, spomaľuje proces starnutia a znižuje krvný tlak.
Všeobecne sa uznáva priaznivý vplyv pitia zeleného čaju najmä pri týchto ochoreniach: diabetes, infekčné ochorenia, zubný kaz, prevencia rakoviny, zvýšený cholesterol a cukrovka.
Príprava zeleného čaju
Zelený čaj zalievame 70-80 stupňovou vodou, ktorá prešla varom. Na jednu 2,5 dcl šálku dáme 1 čajovú lyžičku sypaného čaju. Následne lúhujeme 2-3 minúty a po precedení podávame.
Každý kvalitný čaj môžeme zaliať aj viac krát. Ďalší nálev zalievame ešte keď sú lístky teplé a necháme čaj lúhovať vždy približne o 2 minúty dlhšie. Najlepší výsledok dosiahneme pri čistých čajoch. Pri ochutených čajoch je výsledná kvalita ďalšieho nálevu nižšia.
Krajina pôvodu – Zmes
V ochutených čajoch sa používa čaj nižšej triedy zväčša z Indie alebo Číny a podľa zloženia obsahuje ďalšie horeuvedené ingrediencie, ktoré majú pre ich rozmanitosť rôzny pôvod. Tieto čaje sú označené ako Zmes.