Lapacho ochutené
Lapacho Black Currant - čierne ríbezle
Ak hľadáte osviežujúci spôsob, ako si spríjemniť chvíle relaxu, Lapacho Black Currant je pre vás tou správnou voľbou. Jeho jedinečná kombinácia lapacha a chutnej čiernej ríbezle vám poskytne šálku s výraznou chuťou a bohatou arómou, ktorá poteší vaše chuťové poháriky. Lapacho, známe svojimi zdravotnými benefitmi, je tu spojené s čiernou ríbezlou, ktorá okoreňuje celý zážitok. Svojou jemnou a ovocnou príchuťou čiernej ríbezle ponúka tento čaj osvieženie v každom dúšku. Je to ideálny spoločník na oddych po náročnom dni alebo doplnok k relaxačnej chvíli s priateľmi.
Pripravte si šálku Lapacho Black Currant a ponorte sa do bohatého sveta chutí. Tento čaj vás prekvapí svojou lahodnou chuťou a stane sa vaším obľúbeným spoločníkom pri relaxácii. Očakávajte príjemné prekvapenie vo forme výnimočnej chuti čiernej ríbezle v každej šálke.
Zloženie: Lapacho, aróma čiernej ríbezle.
Hlavné účinky čaju Lapacho
Lapacho vďaka chinínom má pozitívny vplyv na imunitný systém. Je veľmi silným antioxidantom a zabraňuje tvorbe výskytu voľných radikálov. Lapacho odstraňuje toxické látky z tela, harmonizuje činnosť pečene a obličiek, podporuje trávenie.
Má protiplesňové a antibakteriálne účinky, harmonizuje látkovú výmenu (napr. po chemoterapii), posilňuje činnosť srdca a harmonizuje krvný obeh. Pôsobí protizápalovo a pomáha regenerácii ciev i liečbe kŕčových žíl.
Príprava čaju Lapacho
Do 3 dl vody dáme jednu malú kopcovitú lyžičku lapacha, povaríme 5-10 minút a následne necháme 10-15 minút lúhovať, aby prešli do roztoku všetky účinné látky.
Na 1 liter čaju dáme 1 polievkovú lyžicu.
Lapacho odporúčame piť v 4 až 6 týždňových liečebno-očistných kúrach. Kúra sa môže po mesiaci zopakovať. Čaj pijeme teplý, najlepšie nesladený. Doprajeme si 3 šálky denne medzi jedlom. Pri preventívnom užívaní stačí 1 šálka denne, najlepšie nalačno. Pri príprave Lapacha sa nesmú používať nádoby z hliníka! Vhodné je sklo alebo porcelán.
Krajina pôvodu – Zmes
Lapacho čaje ochutené obsahujú horeuvedené ingrediencie najvyššej kvality, ktoré majú pre ich rozmanitosť rôzny pôvod. Tieto čaje sú označené ako Zmes.